PSORIODERM® TERMÉKCSALÁD

A Psorioderm® termékek, gondosan válogatott természetes összetevőkből állnak, és segítenek bőrét egészségesebbé tenni. Egyedülállóan kifejlesztett termékeink kiváló alapanyagokból készülnek: bőrtápláló anyagokban gazdag holt-tengerisóból, gondosan válogatott természetes növényi olajokból, vitaminokból, ásványi anyagokból.

A Psorioderm® Sensitive termékcsalád fejlesztésénél is természetes anyagok kerültek felhasználásra. A Psorioderm® Sensitive termékcsalád tagjai nem tartalmaznak szalicilsavat, kíméletesen ápolják a pikkelysömör tüneteit mutató bőr; pszoriázisos, viszkető, különösen érzékeny, sérülékeny fejbőr mindennapi ápolására.

Akár igény szerint naponta többször is alkalmazhatja a Psorioderm® termékeket a napi bőrápolás során.

A termékek megnyugtatják az irritált bőrfelületet, csillapítják a viszketést, csökkentik a bőr hámlását. Magas nedvességtartalmuk miatt regenerálják a száraz, felrepedezett bőrt. Kedvező hatásúak a gyulladt bőrfelület általános állapotára. Az aktív összetevők előnyösen hatnak a hámlás folyamatára és megszüntetik az irritációt, a viszketést. Psorioderm® termékek hatékonyan pótolják a bőr hiányzó zsiradékait. Termékeink komplex ápolást biztosítanak, hiszen a mindennapi higiénia során alkalmazható készítmények egymás hatását előnyösen befolyásolják. Használatuk a mindennapi bőrápolás során együttesen javasolt. A Psorioderm® termékek így egymást kiegészítve alkalmasak a pikkelysömör tüneteit mutató bőr; a pszoriázisos, különösen érzékeny fejbőr mindennapi ápolására.

Jelenleg elérhető termékek:

Psorioderm® krém 50ml, 100 ml Psorioderm® Sensitive krém 50ml, 100 ml
Psorioderm® testápoló 250 ml Psorioderm® Sensitive testápoló 250 ml
Psorioderm® tusfürdő 250 ml Psorioderm® Sensitive tusfürdő 250 ml
Psorioderm® sampon 250 ml Psorioderm® Sensitive sampon 250 ml

A termékcsalád tagjait keresse a patikákban!

 

Hol kapható?