NICOFLEX MEDI FORTE SPORT KRÉM

  • rándulásra

  • izomhúzódásra

A Nicoflex medi forte sport krém a kapszaicin és etil-nikotinát hatóanyagoknak köszönhetően rándulás és izomhúzódás esetén használható, külsőleges készítmény. Használatakor az alkalmazás helyén a bőrszöveti vérkeringés fokozódik, ennek a hatásnak köszönhetően az izmok rugalmasabbá válnak. Alkalmazását javasoljuk edzés előtti felkészüléshez, komolyabb fizikai igénybevételt és izommunkát megelőzően. Hidratáló komponensei biztosítják a bőr rugalmasságát.

Figyelmeztetés:

Szembe, szájba és egyéb nyálkahártyára ne kerüljön. Véletlen érintkezés esetén a szemet, szájat és/vagy az érintett nyálkahártyákat bő vízzel mossa le. Ha a szemirritáció nem múlik, forduljon orvoshoz vagy gyógyszerészhez. Ne használja a készítményt, amennyiben túlérzékeny az összetevőkkel szemben, illetve gyulladásos ízületi folyamatok esetében, nyílt sérülésre, ekcémás, sérült bőrre és más bőrbetegségek esetén. Terhesség és szoptatás ideje alatt nem javasolt a készítmény használata. Érzékeny bőrűeknek nem javasolt a készítmény használata. A bedörzsölés után a bőr kipirulása, átmelegedése és ezzel egyidejűleg enyhe csípő érzés jelentkezik, mely kb. egy óra elteltével fokozatosan megszűnik. Túlzott bőrvörösség esetén ne használja tovább a krémet. A krém alkalmazása után szappannal, meleg vízben történő alapos kézmosás szükséges.

Használata:

A krémet ép, tiszta, szárazra törölt bőrfelületre vékony rétegben kell felvinni, majd belemasszírozni, míg fel nem szívódik. Teljes testfelületen nem szabad alkalmazni.

Összetevők:

Aqua, Petrolatum, Cetearyl Alcohol, Glycol Salicylate, Paraffinum Liquidum, Ethylnicotinate, Sodium Lauryl Sulfate, Alcohol, Lavandula Angustifolia Oil, Methylparaben, Propylparaben, Capsaicin, Linalool.

Tárolás:

Száraz helyen, legfeljebb 25 °C-on, gyermekektől elzárva tartandó!

nicoflex® hivatalos oldal

Hol kapható?